Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Να σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας

Κάτω οι Ισραηλινοί φονιάδες
ΛΕΥΤΕΡΙΑ  ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
Να  σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας 
      Ο τοπικός προβοκάτορας και περιφερειακός χωροφύλακας του διεθνούς ιμπεριαλισμού ξαναχτύπησε. Έσπειρε το θάνατό στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου. Δολοφόνησε εν ψυχρώ δεκάδες μέλη της διεθνούς αποστολής «FREE GAZA» (στην οποία μετείχαν και Έλληνες), που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους αποκλεισμένους από τον ισραηλινό φασισμό Παλαιστινίους της Γάζας. Μέχρι στιγμής 19 νεκροί και 80 τραυματίες ο θλιβερός απολογισμός της δολοφονικής επίθεσης.
      Απέδειξε για πολλοστή φορά το βάρβαρο και αιμοσταγές πρόσωπό του, προκαλώντας πρώτα και κύρια τους λαούς του αραβικού κόσμου, αλλά και όλη την ανθρωπότητα. Το προστατευόμενο τέρας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού επιδιώκει την ανάφλεξη στην περιοχή, με σκοπό την γενοκτονία και την εκδίωξη του Παλαιστινιακού λαού από τη γη του, ώστε να επιβάλλει την επικυριαρχία του σιωνιστικού νεοφασιστικού εκτρώματος στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
      Η άμεση, ολόπλευρη και απερίφραστη  καταδίκη της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ  δράσης αυτού του αποτρόπαιου εκτρώματος, που λέγεται κράτος του Ισραήλ, πρέπει να εκφραστεί έμπρακτα από τον ελληνικό λαό και τους λαούς όλου του κόσμου, με την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τον αγωνιζόμενο ηρωϊκό Παλαιστινιακό λαό και προς τα μέλη της διεθνούς αποστολής.
      Ταυτόχρονα  με ψηφίσματα από όλους τους φορείς και τα συνδικάτα, με διαδηλώσεις, συλλαλητήρια κλπ., να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας και την καταδίκη του δολοφονικού  κράτους του Ισραήλ, που η προκλητικότητά  του έφτασε στο σημείο τώρα πια, να δολοφονεί όχι μόνον άμαχους Παλαιστίνιους, αλλά και φιλειρηνιστές απ΄ όλο τον κόσμο, που θέλησαν να συμπαρασταθούν στους «φυλακισμένους» από το Ισραήλ-και όχι μόνον-Παλαιστινίους της Γάζας. Να καταδικάσουμε τους ιμπεριαλιστές που στηρίζουν τον ισραηλινό φασισμό.
      Βαριές  είναι και οι ευθύνες και της ελληνικής κυβέρνησης, που μέχρι χτες έκανε κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με το Ισραήλ, από την οποία απαιτούμε να διακόψει κάθε σχέση  με το κράτος τρομοκράτη.
Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου